Drodzy Goście, od dnia 24 marca nasza restauracja pozostanie zamknięta do odwołania.
Przejrzyste i lekkie, o owocowej nucie. Szczep: Rkatsiteli
Złota barwa z zielonkawym odcieniem. Wino o przyjemnej kwasowości z aromatami banana, jabłka i gruszki. Szczep: Tsolikauri.
Pełne, jedwabiste, o aromacie kwiatów, owoców tropikalnych, wanilii i skórki chleba. Szczepy: Rkatsiteli i Mtsvane.
Jasnozłote, o owocowych aromatach. Szczep: Rkatsiteli. Wyczuwalne aromaty jabłka i pigwy oraz owoców tropikalnych.
Wino o aromatach dojrzałych jabłek, mieszanki cytrusów i czekolady. Jest stosunkowo łagodne, ale esencjonalne, podbite taninami i lekką goryczką. Szczep: Mtsvane.
Jasnozłote, o akcencie kwiatów polnych. Pochodzące z winnic Kondoli. Szczepy: Mtsvane i Kisi.
Bursztynowe, pełne i zaokrąglone, o aromacie kwiatowo-owocowym. Szczep: Rkatsiteli. Procesy fermentacji zachodzą w glinianych amforach KVEVRI zakopanych pod ziemią.
Jasnosłomkowe, świeże, o aromacie owoców tropikalnych. Szczepy: Rkatsiteli i Mtsvane
Aromaty wyważone i delikatne, w tonacji dojrzałych soczystych owoców (jabłko, gruszka, grejpfrut), pestek i suszonych kwiatów. Szczep: Tsolikauri, Rkatsiteli, Mtsvane.
Jasnosłomkowe, lekkie, oleiste, o kwiatowo-owocowym aromacie. Szczep: Tsolikauri