Drodzy Goście, od dnia 24 marca nasza restauracja pozostanie zamknięta do odwołania.
Talerz zimnych przystawek (prasi, cicaka, badridżani, czarchali, lobio).
Blanszowany por z kolendrą, granatem i orzechami włoskimi.
Marynowana czerwona papryka z czosnkiem, selerem i serem owczym.
Bakłażany z nadzieniem z orzechów włoskich i z dodatkiem kolendry i granatów.
Buraki z orzechami włoskimi i suszonymi śliwkami.
Czerwona fasola z orzechami włoskimi i ziołami gruzińskimi.
Szpinak z orzechami włoskimi i granatem.
Pasta z wędzonych bakłażanów podawana z lawaszem.
Marynowana okra z selerem i świeżą kolendrą.
Klasyczny gruziński placek z trzema serami.
Chaczapuri z regionu Adżaria z jajkiem sadzonym na wierzchu.
Klasyczny placek z regionu Racza z czerwoną fasolą.
Tradycyjny placek z regionu Swanetia z farszem wołowo-wieprzowym.
Chrupiące naleśniczki z mieloną wołowiną i wieprzowiną.